Een Belgisch bedrijfmet Europese dimensies


Eurocardboard is een onderdeel van Eurodisplay Group, een toonaangevend bedrijf in Europa sinds 1993. Al onze medewerkers zijn gebeten door de displaymicrobe, dat is onze passie. Elk afgewerkt project met innovatieve oplossingen levert een mooi ogend resultaat. Uw voldoening, daarvoor doen we het. Sterke oplossingen voor meer verkoopresultaat, dat is Eurocardboard. Bij ons zijn uw instore-projecten in goede handen.

Samenwerking met lange termijn visie


Eurocardboard is een dynamische afdeling van Eurodisplay, gericht op kartonnen Point-Of-Sales  projecten. Het projectteam heeft jarenlange ervaring in het vak en ontzorgen U van ontwerp tot uitvoering van het project.

Wij zijn ook technisch sterk om de verschillende stappen van de productie goed af te ronden. Onze expertise leidt tot het gewenste resultaat. We gaan er helemaal voor, samen met u.

Missie en waarden


Onze missie: we willen graag meerwaarde creëren op de winkelvloer. We willen dat onze displays de perceptie én de verkoopcijfers van uw producten de hoogte injagen. Dat doen we door excellente productkwaliteit na te streven op elk moment.

Onze bedrijfswaarden: Eurocardboard is een bedrijf van mensen. De kwaliteit van onze producten is een rechtstreeks gevolg van het professionalisme van al onze medewerkers. Daarom ijveren we elke dag voor een open en respectvolle sfeer waarin onze teams volop kunnen uitblinken.

Duurzaamheid


Ons klimaat respecteren is een opdracht voor ieder van ons. Eurocardboard draagt hier aan bij, wij denken en handelen duurzaam en ecologisch:

  • KARTON is 100% recycleerbaar
  • CO2-NEUTRAAL: nieuwste productiemachines met minimale Co2 uitstoot
  • IPA REDUCED: percentage alcohol gereduceerd
  • productie volgens de ISO 14001-NORM
  • sinds 2011 zijn onze gebouwen zelfvoorzienend in groene energie door het gebruik van zonnepanelen (opbrengst 75.000 kWh/jaar)

Ontdek onze oplossingen

U wilt meer weten over kartonnen displays en instore point-of-sales met ecologische oplossingen voor displays?

Contacteer ons